040-844 33 36 info@xperti.nl

Gratis startershulp

Optimale ondersteuning

Onze standaard dienstverlening

I

Administratie

Door je administratie bij ons onder te brengen ben je ervan verzekerd dat deze geheel voldoet aan alle specifieke wet- en regelgeving waardoor jij je als hulpverlener weer volledig kunt richten op datgene waar jij echt goed in bent.

I

Advies

Als hulpverlener heb je soms even behoefte aan advies van een specialist. Met onze jarenlange ervaring staan wij voor je klaar om je van het beste advies te voorzien.

I

Jaarrekening

Wij verzorgen voor alle ondernemingsvormen de jaarrekening. Indien nodig deponeren wij ook meteen alle noodzakelijke stukken voor je bij de Kamer van Koophandel.

I

Fiscaliteit

Voor jou als hulpverlener houden wij de fiscale zaken natuurlijk scherp in de gaten. Daarnaast vullen wij alle noodzakelijke aangiften volledig en op tijd voor je in, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt.

Onze aanvullende dienstverlening

I

Salarisadministratie

Voor hulpverleners met personeel bieden wij altijd de juiste ondersteuning voor zowel de salarisadministratie als voor het verzorgen van alle bijbehorende fiscale aangiftes.

I

Facturatie en Debiteurenbeheer

Indien gewenst kunnen wij de de facturatie voor je verzorgen en vanzelfsprekend houden daarbij ook de betalingstermijn voor je in de gaten.

Meer weten over onze ondersteuning?

Ontdek al onze mogelijkheden